Bolonya içinde Sunnycars araç kiralama
Bolonya içindeki Sunnycars kiralık araçlarında harika fırsatlar bul ve karşılaştır.
Bolonya - Sunnycars şubeleri
Aşağıdan Bolonya içindeki tüm Sunnycars kiralık araç noktaları hakkında adres, telefon numarası ve yorumlar dahil olmak üzere ihtiyacın olan bilgileri edinebilirsin.
Sunnycars
Bolonya içindeki Sunnycars kiralık araçları hakkında bilgi
Sunnycars acentesinin Bolonya Guglielmo Marconi Havalimanı içinde şubesi var mı?
Sunnycars, Bolonya Guglielmo Marconi Havalimanı içinde 3 noktada hizmet vermektedir. Sunnycars Via del Triumvirato 84, Calderara Di Reno, Via Pradazzo 1 ve Via Ottavio Serra 26 konumlarında yer alır.
momondo Bolonya içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?
Bolonya içindeki araçlar için fiyatlar her gün yenilenmektedir.
Bolonya içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?
Nisan 2025 tarihi itibarıyla Bolonya içindeki araçlar için aralarından seçim yapabileceğin 150 operatör mevcuttur.
Bolonya içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?
Sürücüler için minimum yaş sınırı, Bolonya dahil olmak üzere ülkeye göre farklılık göstermektedir. Birçok AB ülkesinde sürücülerin en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Yurt dışında araç kiralamak için genellikle en az 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysanız genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin araç kiralama şirketinin politikasını okumanı tavsiye ediyoruz.
Bolonya içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?
Bolonya içinde araç kiralayabilmek için tüm sürücülerin geçerli bir sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Ehliyet, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa para cezası riskinden kaçınmak için Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulması gerekebilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Ayrıca rezervasyonunu yaptığın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek bu bilgileri doğrulamanı öneririz.