İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Larnaka araba kiralama

Larnaka içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Larnaka, Kıbrıs
26 Nis — 3 May
Larnaka, Kıbrıs
26.4 Cum
Öğlen
3.5 Cum
Öğlen
Sürücü yaşı:

70.000+ noktada araç kiralama şirketlerinin sunduğu fırsatlar.

momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Larnaka kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Larnaka içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Larnaka araç kiralama fırsatları

Larnaka içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 455 - ₺ 1.061

Tüm Araç Türleri

₺ 881 - ₺ 2.360

₺ 715, Larnaka, Kıbrıs içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Larnaka, Kıbrıs içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Şubat ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 455 ile yılın geri kalan zamanından %37 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Larnaka içindeki ortalama bir kiralık araçtan %48 daha ucuzdur. Larnaka içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Larnaka küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 1.583, Larnaka, Kıbrıs içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Larnaka, Kıbrıs içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.132 ile yılın geri kalan zamanından %29 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Larnaka içindeki ortalama bir kiralık araçtan %15 daha pahalı. Larnaka içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Larnaka standart araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 5.466, Larnaka, Kıbrıs içindeki büyük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Larnaka, Kıbrıs içinde düşük fiyatlara büyük araç kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 2.082 ile yılın geri kalan zamanından %62 daha düşüktür. büyük araç kiralık araçlar genellikle Larnaka içindeki ortalama bir kiralık araçtan %76 daha pahalı. Larnaka içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 3.750, Larnaka, Kıbrıs içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Larnaka, Kıbrıs içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Ağustos ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 969 ile yılın geri kalan zamanından %75 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Larnaka içindeki ortalama bir kiralık araçtan %64 daha pahalı. Larnaka içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Larnaka SUV kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 2.372, Larnaka, Kıbrıs içindeki minibüs bir aracın ortalama fiyatıdır. Larnaka, Kıbrıs içinde düşük fiyatlara minibüs kiralamak için en ideal ay Mart ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.740 ile yılın geri kalan zamanından %27 daha düşüktür. minibüs kiralık araçlar genellikle Larnaka içindeki ortalama bir kiralık araçtan %43 daha pahalı. Larnaka içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Larnaka minibüs kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 4.714, Larnaka, Kıbrıs içindeki lüks araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Larnaka, Kıbrıs içinde düşük fiyatlara lüks araç kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 3.049 ile yılın geri kalan zamanından %36 daha düşüktür. lüks araç kiralık araçlar genellikle Larnaka içindeki ortalama bir kiralık araçtan %72 daha pahalı. Larnaka içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Chevrolet Spark
veya benzeri Küçük
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 552

28 Nis - 3 May
Chevrolet Spark
Ford Ka
veya benzeri Küçük
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 565

25 Nis - 2 May
Ford Ka
Volkswagen Polo
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 573

29 Nis - 29 May
Volkswagen Polo

Larnaka içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Larnaka içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Larnaka içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Larnaka içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle Autorent Cyprus acentesinden bulunmaktadır. Autorent Cyprus ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 291 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Larnaka içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 433'dir.

Larnaka içinde en fazla konuma sahip araç kiralama acentesi hangisidir?

7 konum ile CarWiz, Larnaka içinde en çok konuma sahip araç kiralama şirketidir.

Larnaka içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Verilerimize göre çoğu momondo kullanıcısı Larnaka içinde Toyota Aygo kiralıyor ve Kia Picanto en popüler ikinci seçenek. Toyota Aygo kiralamayı düşünüyorsan fiyatların günlük ortalama ₺ 493 civarında olduğunu hatırlatalım. Kullanıcılarımızdan bazıları Larnaka içinde günlük ₺ 291 gibi düşük bir fiyattan kiralık Toyota Aygo araçlar buldu. Larnaka içinde Kia Picanto kiralık araçların günlük ortlama fiyatı ₺ 593 civarındadır ve bulunan en ucuz fırsat günlük ₺ 297'dir.

Larnaka araç kiralama rehberi

Larnaka için tüm büyük araç kiralama şirketleri

GREEN MOTION

3 konum
Genel bakış

Temizlik

10,0

Konfor

10,0

Genel

10,0

Alış Yeri/İade Yeri

8,0

Value

8,0

AERCAR

2 konum
Genel bakış

Temizlik

10,0

Konfor

10,0

Genel

10,0

Alış Yeri/İade Yeri

10,0

Value

10,0

Budget

2 konum
Genel bakış

Temizlik

9,0

Konfor

9,0

Genel

9,0

Alış Yeri/İade Yeri

8,9

Value

8,9
Genel bakış

Temizlik

6,3

Konfor

6,6

Genel

6,3

Alış Yeri/İade Yeri

5,6

Value

7,0

Europcar

2 konum
Genel bakış

Temizlik

7,0

Konfor

6,3

Genel

5,6

Alış Yeri/İade Yeri

6,3

Value

5,6

CarWiz

7 konum

7777 Rentcar

4 konum

Right Cars

3 konum

Larnaka içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Larnaka seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

Autorent Cyprus

Popüler Araç Türleri

Mini, Economy, Intermediate

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 396

En Popüler Model

Toyota Aygo
Autorent Cyprus, bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Larnaka araç kiralama acentesidir. AERCAR ve Get Your Car, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Larnaka şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Mini, Economy ve Intermediate.
Larnaka içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 396'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 574'den başlamasını bekleyebilirsin.
Toyota Aygo, son 7 gün içinde Larnaka içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Kia Picanto araç modelini de tercih etmektedir.

Larnaka içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Larnaka içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Larnaka, Kıbrıs içinde Mayıs ayında araç kiralama fiyatları ne kadardır?

Mayıs ayında Larnaka içinde hafta sonu araç kiralamak için ₺ 916 civarında başlayan daha ucuz fırsatlarla beraber ortalama fiyat ₺ 916 idi. Kiralama sürecini yedi günün üzerinde tutmak fiyat aralığını yaklaşık ₺ 684 - ₺ 684 olarak değiştiriyor.

Larnaka, Kıbrıs içinde kiraladığım aracın iptal ücreti var mı?

Larnaka içindeki araç kiralama acentelerinin çoğu ücretsiz iptal imkanı sunar fakat son dakikada değişiklik yapan yolcular için Economy Rent a Car, GREEN MOTION ve AERCAR gibi şirketler iptal ücreti almaktadır. momondo arama sonuçlarında araç kiralama şirketinin bu ücreti alıp almadığı bilgisine her zaman yer verir.

Mayıs ayında Larnaka içinde sürmek için kiralanabilecek en iyi araç türü nedir?

Larnaka için Mayıs ayında sıcaklıklar 23 °C civarında seyretmektedir - üstü açılır bir araba kiralamak için son derece uygun. Larnaka içinde Mayıs ayı boyunca sadece 10 mm yağış miktarı ile üstü açılır bir araç ile sokaklarda gezinmenin gerçek keyfine varabilirsin. Seyahate çıkmadan önce hava durumunu kontrol etmenin yine de faydası olacağını hatırlatalım. Larnaka içinde Üstü Açık bir araç kiralamanın fiyatı günlük ortalama ₺ 4.898'dir.

Larnaka, Kıbrıs için hız limiti nedir?

Larnaka için araç kiralarken şehrin 50 km/saat hız limitine uymalısın. Hız limiti, Larnaka civarındaki yerleşim alanlarında 80 km/saat ve otobanlarda 100 km/saat'tir. Yine de trafik işaretlerine dikkat etmeyi unutma çünkü Larnaka içinde nerede olduğuna bağlı olarak hız limitleri değişebilir.

Larnaka, Kıbrıs içinde Nisan ayında hava durumu nasıldır?

Genellikle Larnaka içinde Nisan ayında sıcaklık 16 °C civarında seyreder ve 10 mm yağış beklenir. Bu beklenen hava durumuna göre ne zaman hangi aracı kiralayacağına karar verebilmen için önemli bir bilgidir.

Larnaka içinde sıcaklıklar Larnaka bölgesinin geri kalanı ile benzer mi?

Larnaka içinde ve çevresindeki bölgelerde yol seyahatine çıkacaksan Nisan ayında Larnaka içinde sıcaklıkların 16 °C ve yağış ihtimalinin 10 mm civarında olduğunu unutma.

momondo Larnaka içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Larnaka içindeki araçlar için fiyatlar, günlük olarak yenilenmektedir.

Larnaka içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Nisan 2024 tarihi itibarıyla Larnaka içindeki araçlar için aralarından seçim yapabileceğin 94 operatör mevcuttur.

Larnaka içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Sürücüler için minimum yaş sınırı, Larnaka dahil olmak üzere ülkeye göre farklılık göstermektedir. Çoğu AB ülkesinde sürücü yaş sınır 18'dir. Genel bir kural olarak yurt dışında araç kiralamak için 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysan genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin kiralama şirketinin politikasını okumanı öneririz.

Larnaka içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Larnaka içinde araç kiralarken tüm sürücülerin eksiksiz ve geçerli bir sürücü belgesi sunması gerekmektedir. Sürücü belgesi, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulmalıdır. Bu belge ayrıca olası para cezalarından kaçınmak için de gerekli olabilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Aracını kiralamadan önce rezervasyonunu yapacağın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek gerekli belgeleri öğrenmeni öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Larnaka içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

Larnaka içinde aracını momondo üzerinden arama yaparak kiralamasın çünkü bu sana zamandan ve paradan tasarruf sağlar. momondo, binlerce araç kiralama web sitesinden kiralık araç fiyatlarını ve politikalarını bulmana ve karşılaştırmana olanak tanır.

momondo, Larnaka içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, sana aramanı daraltabileceğin faydalı filtreler sağlayarak Larnaka içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmana yardımcı olur. Fiyat, araç türü, kiralama şirketi ve belirli politikalar dahil olmak üzere çok sayıda farklı filtre seçeneği mevcuttur.

momondo, Larnaka içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Ücretsiz iptal, Larnaka ve diğer tüm konumlar için momondo üzerinden filtrelenebilen bir politikadır. Şirketlerin bu seçeneği sunması konuma göre farklılık gösterebilir.

momondo üzerinden Larnaka içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

Evet. momondo, Larnaka araç kiralama noktalarını adil yakıt politikasına göre arayabileceğin bir filtreye sahiptir.

momondo üzerinden Larnaka içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Larnaka dahil tüm araç kiralama noktaları için gelişmiş temizlik hizmetleri, momondo üzerinden bulunabilir.

momondo üzerinden Larnaka içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Sınırsız kilometre, Larnaka içindeki kiralık araçlarda momondo tarafından sunulan bir arama seçeneğidir.


Larnaka seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
26.4 Cum
Öğlen
3.5 Cum
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.

Larnaka konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun

Larnaka'da popüler kiralık araç acenteleri