İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Kayseri, Kayseri (il) araba kiralama

Kayseri, Kayseri (il) içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Kayseri, Türkiye
4 May — 11 May
Kayseri, Türkiye
4.5 Cmt
Öğlen
11.5 Cmt
Öğlen
Sürücü yaşı:
momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Kayseri, Kayseri (il) kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Kayseri, Kayseri (il) içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Kayseri, Kayseri (il) araç kiralama fırsatları

Kayseri içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 662 - ₺ 1.573

Tüm Araç Türleri

₺ 888 - ₺ 2.876

₺ 957, Kayseri, Türkiye içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Kayseri, Türkiye içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 662 ile yılın geri kalan zamanından %31 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Kayseri içindeki ortalama bir kiralık araçtan %39 daha ucuzdur. Kayseri içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Kayseri küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 1.276, Kayseri, Türkiye içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Kayseri, Türkiye içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 788 ile yılın geri kalan zamanından %39 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Kayseri içindeki ortalama bir kiralık araçtan %18 daha ucuzdur. Kayseri içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Kayseri standart araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 4.026, Kayseri, Türkiye içindeki büyük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Kayseri, Türkiye içinde düşük fiyatlara büyük araç kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.642 ile yılın geri kalan zamanından %60 daha düşüktür. büyük araç kiralık araçlar genellikle Kayseri içindeki ortalama bir kiralık araçtan %62 daha pahalı. Kayseri içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 1.880, Kayseri, Türkiye içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Kayseri, Türkiye içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.032 ile yılın geri kalan zamanından %46 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Kayseri içindeki ortalama bir kiralık araçtan %18 daha pahalı. Kayseri içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Kayseri SUV kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 2.453, Kayseri, Türkiye içindeki minibüs bir aracın ortalama fiyatıdır. Kayseri, Türkiye içinde düşük fiyatlara minibüs kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.166 ile yılın geri kalan zamanından %53 daha düşüktür. minibüs kiralık araçlar genellikle Kayseri içindeki ortalama bir kiralık araçtan %38 daha pahalı. Kayseri içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 6.446, Kayseri, Türkiye içindeki lüks araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Kayseri, Türkiye içinde düşük fiyatlara lüks araç kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 2.027 ile yılın geri kalan zamanından %69 daha düşüktür. lüks araç kiralık araçlar genellikle Kayseri içindeki ortalama bir kiralık araçtan %77 daha pahalı. Kayseri içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Hyundai i20
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 658

4 May - 20 May
Hyundai i20
Hyundai Accent Hatch
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu

Günlük ₺ 658

4 May - 20 May
Hyundai Accent Hatch
Peugeot 208
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 711

16 May - 20 May
Peugeot 208

Kayseri içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Kayseri içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Kayseri içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Kayseri içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle AllMeet Rent acentesinden bulunmaktadır. AllMeet Rent ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 323 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Kayseri içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 1.031'dir.

Kayseri içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Kayseri içinde araç kiralarken çoğu kullanıcımız günlük ortalama ₺ 1.220 fiyata Renault Clio kiralık araçları tercih ediyor. Fiat Tipo, ikinci sırada yer alan en popüler kiralık araç modeli ve günlük kiralama fiyatı ortalama ₺ 1.104. Kullanıcılarımız, Kayseri içinde günlük ₺ 414 gibi düşük bir fiyata Renault Clio ve günlük ₺ 449 gibi düşük bir fiyata Fiat Tipo model kiralık araçlar buldu.

Kayseri araç kiralama rehberi

Kayseri, Kayseri (il) için tüm büyük araç kiralama şirketleri

ADDCAR RENTAL

2 konum

CIRCULAR

4 konum

Budget

2 konum
Genel bakış

Temizlik

8,0

Konfor

8,0

Genel

4,0

Alış Yeri/İade Yeri

2,0

Value

4,0

Global Rent A Car

5 konum

Nissa Car Rental

4 konum

Nokta Rent A Car

4 konum

Eren Rent

3 konum

keddy by Europcar

3 konum

Kayseri içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Kayseri seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

Nissa Car Rental

Popüler Araç Türleri

Compact, Economy, Intermediate

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 588

En Popüler Model

Renault Clio
Nissa Car Rental, bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Kayseri araç kiralama acentesidir. GREEN MOTION ve DMR Car, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Kayseri şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Compact, Economy ve Intermediate.
Kayseri içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 588'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 1.098'den başlamasını bekleyebilirsin.
Renault Clio, son 7 gün içinde Kayseri içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Class Intermediate Wagon araç modelini de tercih etmektedir.

Kayseri içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Kayseri içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Kayseri, Türkiye içinde Mayıs ayında araç kiralama fiyatları ne kadardır?

Mayıs ayında Kayseri içinde hafta sonu araç kiralamak için ortalama ₺ 1.185 olmak üzere ₺ 671 kadar düşük fiyatlar bulduk. Kiralama sürecini yedi günün üzerinde tutmak fiyat aralığını yaklaşık ₺ 568 - ₺ 1.395 olarak değiştiriyor.

Kayseri, Türkiye içinde kiraladığım aracın iptal ücreti var mı?

Kayseri içindeki her bir kiralık araç şirketinin farklı bir iptal politikası vardır. momondo'nın kiralık araç arama sonuçlarında acentenin iptal ücreti kesip kesmediği bilgisine her zaman için yer verilmektedir. ESSENCE CAR RENTAL , GREEN MOTION ve Budget, Kayseri içindeki en iyi araç kiralama şirketlerinden bazılarıdır. Bu şirketlerin ücretsiz iptal imkanı sunup sunmadığını kontrol etmeyi lütfen unutma.

Kayseri, Türkiye için hız limiti nedir?

Trafik işaretlerinde aksi belirtilmediği takdirde Kayseri için hız sınırı: 50 km/saat. Kayseri ayrıca sıkı bir şekilde uygulanan 90 km/saat banliyö hız limitine de sahiptir. Kendini Kayseri içinde bir otobanda bulursan genellikle 120 km/saat olan hız limitine dikkat etmeyi unutma.

Kayseri içinde hangi araç kiralama şirketi BMW 5 Series model araca sahip?

Kayseri, Türkiye içinde Nisan ayında hava durumu nasıldır?

Genellikle Kayseri içinde Nisan ayında sıcaklık 10 °C civarında seyreder ve 50 mm yağış beklenir. Bu beklenen hava durumuna göre ne zaman hangi aracı kiralayacağına karar verebilmen için önemli bir bilgidir.

Kayseri içinde sıcaklıklar Kayseri (il) bölgesinin geri kalanı ile benzer mi?

Nisan ayında Kayseri (il) için hava sıcaklığı, genellikle ay boyunca 50 mm yağış beklentisi ile 10 °C civarındadır. Kayseri içinde araç kiralayıp çevre bölgeleri gezmek isteyenler bu bilgiyi not edebilirler.

momondo Kayseri içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Kayseri içindeki araçlar için fiyatlar, en son bugün güncellenmiştir.

Kayseri içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Nisan 2024 tarihi itibarıyla Kayseri içindeki araçlar için aralarından seçim yapabileceğin 109 operatör mevcuttur.

Kayseri içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Sürücüler için minimum yaş sınırı, Kayseri dahil olmak üzere ülkeye göre farklılık göstermektedir. Çoğu AB ülkesinde sürücü yaş sınır 18'dir. Genel bir kural olarak yurt dışında araç kiralamak için 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysan genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin kiralama şirketinin politikasını okumanı öneririz.

Kayseri içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Kayseri içinde araç kiralarken tüm sürücülerin geçerli bir ehliyete sahip olması gerekmektedir. Ehliyet, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa para cezası riskinden kaçınmak için Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulması gerekebilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Ayrıca rezervasyonunu yaptığın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek bu bilgileri doğrulamanı öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Kayseri içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

Kayseri içinde kiralık aracını momondo'u kullanarak rezerve etmelisin çünkü bu ücretsiz, kullanımı kolay ve hızlıdır. Ayrıca tasarruf etmeni de sağlar. momondo, senin için araç kiralama fiyatlarını ve politikalarını bulur, tek yapman gereken seçenekleri karşılaştırmak ve seyahatin için en iyi aracı seçmektir.

momondo, Kayseri içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, filtreler sayesinde momondo içinde harika araç kiralama şirketi bulmanı kolaylaştırır. Fiyat, araç sınıfı, olanaklar veya politikalar dahil olmak üzere momondo, aramanı daraltarak en uygun fırsatı bulmana yardımcı olacak çok sayıda farklı filtreler sunar.

momondo, Kayseri içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Evet. momondo, Kayseri içindeki veya diğer destinasyonlardaki araçları, özellikle ücretsiz iptal seçeneğine göre filtrelemee olanak tanır.

momondo üzerinden Kayseri içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

momondo, özel olarak Kayseri içinde adil yakıt politikasına sahip araç kiralama noktalarını aramana olanak tanır.

momondo üzerinden Kayseri içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Kesinlikle bulabilirsin. momondo, Kayseri dahil olmak üzere tüm araç kiralama noktaları için gelişmiş temizlik hizmetlerine özel bir filtreye sahiptir.

momondo üzerinden Kayseri içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Kesinlikle. momondo üzerinden özellikle momondo içinde sınırsız kilometre seçeneği sunan kiralık araç fırsatlarını filtreleyebilirsin.


Kayseri seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
4.5 Cmt
Öğlen
11.5 Cmt
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.

Kayseri konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun

Kayseri'de popüler kiralık araba türleri