İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Malatya, Malatya (il) araba kiralama

Malatya, Malatya (il) içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Malatya, Türkiye
5 Nis — 12 Nis
Malatya, Türkiye
5.4 Cum
Öğlen
12.4 Cum
Öğlen
Sürücü yaşı:

70.000+ noktada araç kiralama şirketlerinin sunduğu fırsatlar.

Malatya içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Malatya içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Malatya içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Malatya içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle Enterprise Rent-A-Car acentesinden bulunmaktadır. Enterprise Rent-A-Car ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 715 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Malatya içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 1.284'dir.

Malatya içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Günlük ortalama ₺ 1.373 (ve günlük ortalama ₺ 977 gibi düşük) bir fiyata Renault Clio model kiralık araçlar, Malatya içindeki en popüler araçlardır. Malatya içinde günlük ortalama ₺ 994'ye (en ucuz fırsat günlük ₺ 945) Ford Fiesta kiralamak diğer bir popüler tercihtir.

Malatya, Malatya (il) kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Malatya, Malatya (il) içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Malatya, Malatya (il) araç kiralama fırsatları

Malatya içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 823 - ₺ 2.272

Tüm Araç Türleri

₺ 930 - ₺ 3.247

₺ 1.353, Malatya, Türkiye içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Malatya, Türkiye içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 823 ile yılın geri kalan zamanından %40 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Malatya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %22 daha ucuzdur. Malatya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Malatya küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 2.428, Malatya, Türkiye içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Malatya, Türkiye içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Ekim ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.404 ile yılın geri kalan zamanından %43 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Malatya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %30 daha pahalı. Malatya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Malatya standart araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 2.484, Malatya, Türkiye içindeki büyük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Malatya, Türkiye içinde düşük fiyatlara büyük araç kiralamak için en ideal ay Eylül ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 2.063 ile yılın geri kalan zamanından %17 daha düşüktür. büyük araç kiralık araçlar genellikle Malatya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %31 daha pahalı. Malatya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 1.389, Malatya, Türkiye içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Malatya, Türkiye içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Şubat ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 816 ile yılın geri kalan zamanından %42 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Malatya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %19 daha ucuzdur. Malatya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Malatya SUV kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

Peugeot 208
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 1.270

9 Nis - 14 Nis
Peugeot 208
Hyundai Accent Hatch
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu

Günlük ₺ 1.550

4 Nis - 11 Nis
Hyundai Accent Hatch
Hyundai Accent Hatch
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu

Günlük ₺ 1.734

3 Nis - 3 May
Hyundai Accent Hatch

Malatya araç kiralama rehberi

Malatya, Malatya (il) için tüm büyük araç kiralama şirketleri

Europcar

3 konum

Enterprise Rent-A-Car

3 konum

CIRCULAR

3 konum

CarWiz

1 konum

Budget

2 konum
Genel bakış

Temizlik

2,0

Konfor

2,0

Genel

2,0

Alış Yeri/İade Yeri

2,0

Value

2,0

Global Rent A Car

7 konum

Nissa Car Rental

4 konum

724Rent

2 konum

Malatya içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Malatya seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

CIRCULAR

Popüler Araç Türleri

Compact, Economy, SUV

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 880

En Popüler Model

Renault Clio
CIRCULAR , bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Malatya araç kiralama acentesidir. Enterprise Rent-A-Car ve Global Rent A Car, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Malatya şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Compact, Economy ve SUV.
Malatya içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 880'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 1.466'den başlamasını bekleyebilirsin.
Renault Clio, son 7 gün içinde Malatya içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Ford Fiesta araç modelini de tercih etmektedir.

Malatya içindeki bu popüler otellerin yakınında araç kirala

Malatya içindeki en popüler oteller
Mövenpick Malatya Hotel

Mövenpick Malatya Hotel

Inonu Caddesi,174 18, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 1,5 km

Ramada Plaza by Wyndham Malatya Altin Kayisi

Ramada Plaza by Wyndham Malatya Altin Kayisi

Ozalper Mh. Inonu Cd. No:24/1, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 2,7 km

Anemon Malatya Hotel

Anemon Malatya Hotel

Malatya Ankara Karayolu 6. Km, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 8,9 km

Hanem Hotel

Hanem Hotel

Fuzuli Cad No 13, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 0,5 km

Yze Pirlanta Hotel

Yze Pirlanta Hotel

Çavuşoglu mah Buhara caddesi No 208, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 0,9 km

Yeni Hotel

Yeni Hotel

Yeni Hamam Mahallesi Hendek Sok No:5, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 0,1 km

Zeus Apart Otel

Zeus Apart Otel

Saray Mh. Fuzuli Cd. Finik Kopru Sk., No 11 Battal, Malatya, Türkiye

Şehir merkezine 0,5 km


Malatya içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Malatya içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Malatya, Türkiye için hız limiti nedir?

Malatya içinde araç kiralamak istiyorsan aski belirtilmediği takdirde şehir veya kasaba içindeki mevcut hız limitinin 50 km/saat olduğunu unutma. Malatya civarındaki banliyöde hız limiti genellikle 90 km/saat'tir. Malatya içinde otobanda yol alıyorsan hız limiti 120 km/saat'tir.

Malatya, Türkiye içinde Mart ayında hava durumu nasıldır?

Genellikle Malatya içinde Mart ayında sıcaklık 6 °C civarında seyreder ve 50 mm yağış beklenir. Bu beklenen hava durumuna göre ne zaman hangi aracı kiralayacağına karar verebilmen için önemli bir bilgidir.

Malatya içinde sıcaklıklar Malatya (il) bölgesinin geri kalanı ile benzer mi?

Mart ayında Malatya (il) için hava sıcaklığı, genellikle ay boyunca 50 mm yağış beklentisi ile 6 °C civarındadır. Malatya içinde araç kiralayıp çevre bölgeleri gezmek isteyenler bu bilgiyi not edebilirler.

momondo Malatya içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Malatya içindeki araçlar için fiyatlar, günlük olarak yenilenmektedir.

Malatya içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Mart 2024 tarihi itibarıyla Malatya içindeki araçlar için mevcut olan operatör sayısı şudur: 48.

Malatya içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Sürücüler için minimum yaş sınırı, Malatya dahil olmak üzere ülkeye göre farklılık göstermektedir. Çoğu AB ülkesinde sürücü yaş sınır 18'dir. Genel bir kural olarak yurt dışında araç kiralamak için 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysan genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin kiralama şirketinin politikasını okumanı öneririz.

Malatya içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Malatya içinde araç kiralarken tüm sürücülerin eksiksiz ve geçerli bir sürücü belgesi sunması gerekmektedir. Sürücü belgesi, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulmalıdır. Bu belge ayrıca olası para cezalarından kaçınmak için de gerekli olabilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Aracını kiralamadan önce rezervasyonunu yapacağın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek gerekli belgeleri öğrenmeni öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Malatya içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

momondo, Malatya içindeki kiralık araçlarda ve araç politikalarında en iyi seçenekleri sağlamak için binlerce araç kiralama web sitesini arar ve karşılaştırır. Rezervasyonunu yapmak için momondo iyi bir tercihtir çünkü kiralık aracını hızlı ve ücretsiz bir şekilde bulabilirsin.

momondo, Malatya içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, Malatya içinde harika bir kiralık araç bulmana filtrelerle yardımcı olur. Yakıt veya kilometre politikalarının yanı sıra fiyat ve harita özellikleri dahil sunulan pek çok filtreyi kullanarak aramanı daraltabilirsin.

momondo, Malatya içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Evet. momondo, Malatya içindeki veya diğer destinasyonlardaki araçları, özellikle ücretsiz iptal seçeneğine göre filtrelemee olanak tanır.

momondo üzerinden Malatya içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

Adil yakıt politikası, momondo üzerinden seçebileceğin ve Malatya içindeki araç kiralama noktalarını bu seçime göre eleyebileceğin bir filtredir.

momondo üzerinden Malatya içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Evet. momondo, Malatya içinde gelişmiş temizlik hizmetinin sunulduğu kiralık araç fırsatlarını gösterebilir.

momondo üzerinden Malatya içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Sınırsız kilometre, Malatya içindeki kiralık araçlarda momondo tarafından sunulan bir arama seçeneğidir.


Malatya seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Malatya konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun

Malatya'da popüler kiralık araba türleri


Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
5.4 Cum
Öğlen
12.4 Cum
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.