İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Alanya, Antalya (il) araba kiralama

Alanya, Antalya (il) içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Alanya, Türkiye
26 Nis — 3 May
Alanya, Türkiye
26.4 Cum
Öğlen
3.5 Cum
Öğlen
Sürücü yaşı:
momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Alanya, Antalya (il) kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Alanya, Antalya (il) içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Alanya, Antalya (il) araç kiralama fırsatları

Alanya içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 804 - ₺ 2.187

Tüm Araç Türleri

₺ 962 - ₺ 2.912

₺ 1.188, Alanya, Türkiye içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Alanya, Türkiye içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 804 ile yılın geri kalan zamanından %33 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Alanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %24 daha ucuzdur. Alanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Alanya küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 2.035, Alanya, Türkiye içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Alanya, Türkiye içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Mart ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.083 ile yılın geri kalan zamanından %47 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Alanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %24 daha pahalı. Alanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 1.985, Alanya, Türkiye içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Alanya, Türkiye içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.065 ile yılın geri kalan zamanından %47 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Alanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %22 daha pahalı. Alanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 2.551, Alanya, Türkiye içindeki minibüs bir aracın ortalama fiyatıdır. Alanya, Türkiye içinde düşük fiyatlara minibüs kiralamak için en ideal ay Mart ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.669 ile yılın geri kalan zamanından %35 daha düşüktür. minibüs kiralık araçlar genellikle Alanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %40 daha pahalı. Alanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Alanya minibüs kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

Ford Fiesta
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 838

29 Nis - 13 May
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 958

29 Nis - 13 May
Volkswagen Polo
Fiat Tipo
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu

Günlük ₺ 1.014

24 Nis - 1 May
Fiat Tipo

Alanya içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Alanya içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Alanya içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Alanya içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle ADDCAR RENTAL acentesinden bulunmaktadır. ADDCAR RENTAL ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 538 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Alanya içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 918'dir.

Alanya içinde en fazla konuma sahip araç kiralama acentesi hangisidir?

3 konum ile Carfleet Rent A Car, Alanya içinde en çok konuma sahip araç kiralama şirketidir.

Alanya içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Verilerimize göre Suzuki Swift ve Ford Fiesta, Alanya içindeki en popüler kiralık araç modelleridir. Alanya içinde Suzuki Swift kiralık araç fiyatları, hangi şirketten araç kiraladığına göre farklılık gösterebilir fakat çoğu kullanıcımız kiralık aracını, günlük ortalama ₺ 1.870 ve günlük en düşük ₺ 733 fiyata buldu. Ford Fiesta kiralık araçların fiyatı değişkenlik göstermektedir fakat genellikle en düşük fiyat günlük ₺ 576 ve ortalama fiyat günlük ₺ 1.323 civarındadır.

Alanya araç kiralama rehberi

Alanya, Antalya (il) için tüm büyük araç kiralama şirketleri

AllMeet Rent

2 konum

Carfleet Rent A Car

2 konum

keddy by Europcar

2 konum

1First Car Rental

1 konum

AbbyCar Car Rentals

1 konum

ACTIVE RENT A CAR

1 konum

ADDCAR RENTAL

1 konum

Enterprise Rent-A-Car

1 konum

Alanya içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Alanya seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

ADDCAR RENTAL

Popüler Araç Türleri

Economy, Compact, Passenger Van

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 620

En Popüler Model

Class Economy Car
ADDCAR RENTAL , bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Alanya araç kiralama acentesidir. AllMeet Rent ve Nissa Car Rental, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Alanya şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Economy, Compact ve Passenger Van.
Alanya içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 620'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 1.036'den başlamasını bekleyebilirsin.
Class Economy Car, son 7 gün içinde Alanya içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Suzuki Swift araç modelini de tercih etmektedir.

Alanya içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Alanya içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Alanya, Türkiye için hız limiti nedir?

Trafik işaretlerinde aksi belirtilmediği takdirde Alanya için hız sınırı: 50 km/saat. Alanya ayrıca sıkı bir şekilde uygulanan 90 km/saat banliyö hız limitine de sahiptir. Kendini Alanya içinde bir otobanda bulursan genellikle 120 km/saat olan hız limitine dikkat etmeyi unutma.

Alanya, Türkiye içinde Nisan ayında hava durumu nasıldır?

Nisan ayında Alanya içinde sıcaklıklar 16 °C civarında seyreder ve beklenen yağış miktarı 64 mm civarındadır. Bu bilgi Alanya içinde araç kiralamak isteyen seyahat severler için faydalı olacaktır.

Alanya içinde sıcaklıklar Antalya (il) bölgesinin geri kalanı ile benzer mi?

Nisan ayında Alanya içinde araç kiralayıp civar bölgelerde veya Antalya (il) çevresinde yol seyahatine çıkmayı düşünen seyahat severler, ay boyunca sıcaklıkların 16 °C ve yağış miktarının Alanya civarında olmasını bekleyebilirler.

momondo Alanya içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Alanya içindeki araçlar için fiyatlar, günlük olarak güncellenmektedir.

Alanya içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Nisan 2024 tarihi itibarıyla Alanya içindeki araçlar için 18 operatör mevcuttur.

Alanya içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Alanya dahil olmak üzere ülkeye göre sürücü yaş sınırı farklılık göstermektedir. Birçok AB ülkesinde sürücüler en az 18 yaşında olmalıdır. Yurt dışında araç kiralamak için genellikle en az 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysanız genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin araç kiralama şirketinin politikasını incelemeni tavsiye ediyoruz.

Alanya içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Alanya içinde araç kiralarken tüm sürücülerin geçerli bir ehliyete sahip olması gerekmektedir. Ehliyet, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa para cezası riskinden kaçınmak için Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulması gerekebilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Ayrıca rezervasyonunu yaptığın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek bu bilgileri doğrulamanı öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Alanya içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

momondo üzerinden Alanya içinde araç kiralamak sana zamandan ve paradan tasarruf sağlar. momondo, en iyi tercihi yapabilmen için binlerce araç kiralama web sitesinden ve konumundan geniş çeşitlilikte araç seçeneği sağlar.

momondo, Alanya içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, sonuçlarını fiyata, kapasiteye, araç özelliklerine, iade ve alış konumuna ve çok daha fazlasına göre filtrelemene olanak tanıyarak Alanya içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmana yardımcı olur.

momondo, Alanya içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Evet. momondo, Alanya içindeki veya diğer destinasyonlardaki araçları, özellikle ücretsiz iptal seçeneğine göre filtrelemee olanak tanır.

momondo üzerinden Alanya içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

Adil yakıt politikası, momondo üzerinden seçebileceğin ve Alanya içindeki araç kiralama noktalarını bu seçime göre eleyebileceğin bir filtredir.

momondo üzerinden Alanya içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Alanya dahil tüm araç kiralama noktaları için gelişmiş temizlik hizmetleri, momondo üzerinden bulunabilir.

momondo üzerinden Alanya içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Evet. momondo, Alanya içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları sana gösterebilir.


Alanya seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
26.4 Cum
Öğlen
3.5 Cum
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.

Alanya konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun

Alanya'da popüler kiralık araba türleri