İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Tiran, Tirana araba kiralama

Tiran, Tirana içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Tiran, Arnavutluk
23 Nis — 30 Nis
Tiran, Arnavutluk
23.4 Sal
Öğlen
30.4 Sal
Öğlen
Sürücü yaşı:

70.000+ noktada araç kiralama şirketlerinin sunduğu fırsatlar.

momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Tiran, Tirana kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Tiran, Tirana içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Tiran, Tirana araç kiralama fırsatları

Tiran içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 585 - ₺ 2.305

Tüm Araç Türleri

₺ 877 - ₺ 2.760

₺ 1.128, Tiran, Arnavutluk içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Tiran, Arnavutluk içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 585 ile yılın geri kalan zamanından %49 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Tiran içindeki ortalama bir kiralık araçtan %28 daha ucuzdur. Tiran içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Tiran küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 2.185, Tiran, Arnavutluk içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Tiran, Arnavutluk içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Mart ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.306 ile yılın geri kalan zamanından %41 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Tiran içindeki ortalama bir kiralık araçtan %29 daha pahalı. Tiran içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Tiran standart araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 3.518, Tiran, Arnavutluk içindeki büyük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Tiran, Arnavutluk içinde düşük fiyatlara büyük araç kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 2.052 ile yılın geri kalan zamanından %42 daha düşüktür. büyük araç kiralık araçlar genellikle Tiran içindeki ortalama bir kiralık araçtan %56 daha pahalı. Tiran içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 2.144, Tiran, Arnavutluk içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Tiran, Arnavutluk içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.173 ile yılın geri kalan zamanından %46 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Tiran içindeki ortalama bir kiralık araçtan %27 daha pahalı. Tiran içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Tiran SUV kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 3.000, Tiran, Arnavutluk içindeki minibüs bir aracın ortalama fiyatıdır. Tiran, Arnavutluk içinde düşük fiyatlara minibüs kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.998 ile yılın geri kalan zamanından %34 daha düşüktür. minibüs kiralık araçlar genellikle Tiran içindeki ortalama bir kiralık araçtan %48 daha pahalı. Tiran içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 3.150, Tiran, Arnavutluk içindeki lüks araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Tiran, Arnavutluk içinde düşük fiyatlara lüks araç kiralamak için en ideal ay Mart ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.220 ile yılın geri kalan zamanından %62 daha düşüktür. lüks araç kiralık araçlar genellikle Tiran içindeki ortalama bir kiralık araçtan %51 daha pahalı. Tiran içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Chevrolet Spark
veya benzeri Küçük
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 361

22 Nis - 29 Nis
Chevrolet Spark
Fiat Tipo
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu

Günlük ₺ 406

22 Nis - 29 Nis
Fiat Tipo
Nissan Micra
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 434

22 Nis - 29 Nis
Nissan Micra

Tiran içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Tiran içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Tiran içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Tiran içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle Viaggiare Rent acentesinden bulunmaktadır. Viaggiare Rent ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 255 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Tiran içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 995'dir.

Tiran içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Verilerimize göre Hyundai i10 ve Volkswagen up!, Tiran içindeki en popüler kiralık araç modelleridir. Tiran içinde Hyundai i10 kiralık araç fiyatları, hangi şirketten araç kiraladığına göre farklılık gösterebilir fakat çoğu kullanıcımız kiralık aracını, günlük ortalama ₺ 846 ve günlük en düşük ₺ 278 fiyata buldu. Volkswagen up! kiralık araçların fiyatı değişkenlik göstermektedir fakat genellikle en düşük fiyat günlük ₺ 337 ve ortalama fiyat günlük ₺ 1.605 civarındadır.

Tiran araç kiralama rehberi

Tiran, Tirana için tüm büyük araç kiralama şirketleri

OptimoRent

3 konum
Genel bakış

Temizlik

10,0

Konfor

10,0

Genel

10,0

Alış Yeri/İade Yeri

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 konum
Genel bakış

Temizlik

6,6

Konfor

6,0

Genel

6,6

Alış Yeri/İade Yeri

6,6

Value

6,6

SURPRICE CAR RENTAL

10 konum
Genel bakış

Temizlik

6,8

Konfor

7,2

Genel

6,4

Alış Yeri/İade Yeri

5,2

Value

6,8
Genel bakış

Temizlik

6,8

Konfor

6,5

Genel

6,3

Alış Yeri/İade Yeri

6,5

Value

5,5

ADDCAR RENTAL

3 konum
Genel bakış

Temizlik

6,0

Konfor

5,3

Genel

4,0

Alış Yeri/İade Yeri

4,0

Value

4,6

GREEN MOTION

5 konum

Autovia

4 konum

SICILY BY CAR

4 konum

Tiran içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Tiran seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

Europcar

Popüler Araç Türleri

Economy, Mini, Compact

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 478

En Popüler Model

Hyundai i10
Europcar, bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Tiran araç kiralama acentesidir. CarWiz ve Alamo, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Tiran şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Economy, Mini ve Compact.
Tiran içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 478'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 1.056'den başlamasını bekleyebilirsin.
Hyundai i10, son 7 gün içinde Tiran içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Class Compact SUV araç modelini de tercih etmektedir.

Tiran içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Tiran içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Tiran, Arnavutluk içinde Mayıs ayında araç kiralama fiyatları ne kadardır?

Mayıs ayında Tiran içinde hafta sonu araç kiralamak için ₺ 944 civarında başlayan daha ucuz fırsatlarla beraber ortalama fiyat ₺ 1.413 idi. Kiralama sürecini yedi günün üzerinde tutmak fiyat aralığını yaklaşık ₺ 337 - ₺ 1.480 olarak değiştiriyor.

Tiran, Arnavutluk içinde kiraladığım aracın iptal ücreti var mı?

Tiran içindeki her bir kiralık araç şirketinin farklı bir iptal politikası vardır. momondo'nın kiralık araç arama sonuçlarında acentenin iptal ücreti kesip kesmediği bilgisine her zaman için yer verilmektedir. OptimoRent, Thrifty ve MEXRENTACAR , Tiran içindeki en iyi araç kiralama şirketlerinden bazılarıdır. Bu şirketlerin ücretsiz iptal imkanı sunup sunmadığını kontrol etmeyi lütfen unutma.

Tiran, Arnavutluk için hız limiti nedir?

Tiran içinde araç kiralayacak olan seyahat severler hızlı limitinin 40 km/saat olduğunu unutmamalıdır. Tiran civarındaki yerleşim yerlerinde hız limiti genellikle 90 km/saat, otobanda ise 110 km/saat'tir. Hız limitlerinin yolculuk yaptığın yola göre değişebileceğini unutma ve her zaman trafik işaretlerine dikkat et.

momondo Tiran içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Tiran içindeki araçlar için fiyatlar, günlük olarak güncellenmektedir.

Tiran içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Nisan 2024 tarihi itibarıyla Tiran içindeki araçlar için 126 operatör mevcuttur.

Tiran içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Tiran dahil olmak üzere ülkeye göre sürücü yaş sınırı farklılık göstermektedir. Birçok AB ülkesinde sürücüler en az 18 yaşında olmalıdır. Yurt dışında araç kiralamak için genellikle en az 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysanız genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin araç kiralama şirketinin politikasını incelemeni tavsiye ediyoruz.

Tiran içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Tiran içinde araç kiralayabilmek için tüm sürücülerin geçerli bir sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Ehliyet, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa para cezası riskinden kaçınmak için Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulması gerekebilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Ayrıca rezervasyonunu yaptığın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek bu bilgileri doğrulamanı öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Tiran içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

Tiran içinde kiralık araç rezervasyonunu momondo'yu kullanarak yapabilirsin. momondo, sana geniş çeşitlilikte araç seçeneği sağlamak için binlerce araç kiralama web sitesini ve noktasını arar.

momondo, Tiran içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, sonuçlarını fiyata, kapasiteye, araç özelliklerine, iade ve alış konumuna ve çok daha fazlasına göre filtrelemene olanak tanıyarak Tiran içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmana yardımcı olur.

momondo, Tiran içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Evet. momondo, Tiran içindeki ücretsiz iptal seçeneği sunan araç kiralama şirketlerini filtrelemene olanak tanır.

momondo üzerinden Tiran içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

Evet. momondo, Tiran araç kiralama noktalarını adil yakıt politikasına göre arayabileceğin bir filtreye sahiptir.

momondo üzerinden Tiran içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Tiran dahil tüm araç kiralama noktaları için gelişmiş temizlik hizmetleri, momondo üzerinden bulunabilir.

momondo üzerinden Tiran içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Kesinlikle. momondo üzerinden özellikle momondo içinde sınırsız kilometre seçeneği sunan kiralık araç fırsatlarını filtreleyebilirsin.


Tiran seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
23.4 Sal
Öğlen
30.4 Sal
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.

Tiran konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun

Tiran'da popüler kiralık araba türleri