İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes araba kiralama

Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Lyon, Lyon Metropolis, Fransa
26 Nis — 3 May
Lyon, Lyon Metropolis, Fransa
26.4 Cum
Öğlen
3.5 Cum
Öğlen
Sürücü yaşı:

70.000+ noktada araç kiralama şirketlerinin sunduğu fırsatlar.

momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes araç kiralama fırsatları

Lyon içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 1.393 - ₺ 2.630

Tüm Araç Türleri

₺ 1.630 - ₺ 4.042

₺ 1.830, Lyon, Fransa içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Lyon, Fransa içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.393 ile yılın geri kalan zamanından %24 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Lyon içindeki ortalama bir kiralık araçtan %31 daha ucuzdur. Lyon içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Lyon küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 3.385, Lyon, Fransa içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Lyon, Fransa içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Ocak ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 2.180 ile yılın geri kalan zamanından %36 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Lyon içindeki ortalama bir kiralık araçtan %23 daha pahalı. Lyon içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Lyon standart araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 3.721, Lyon, Fransa içindeki büyük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Lyon, Fransa içinde düşük fiyatlara büyük araç kiralamak için en ideal ay Mayıs ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.503 ile yılın geri kalan zamanından %60 daha düşüktür. büyük araç kiralık araçlar genellikle Lyon içindeki ortalama bir kiralık araçtan %30 daha pahalı. Lyon içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 1.777, Lyon, Fransa içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Lyon, Fransa içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.605 ile yılın geri kalan zamanından %10 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Lyon içindeki ortalama bir kiralık araçtan %33 daha ucuzdur. Lyon içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Lyon SUV kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 3.821, Lyon, Fransa içindeki minibüs bir aracın ortalama fiyatıdır. Lyon, Fransa içinde düşük fiyatlara minibüs kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 2.540 ile yılın geri kalan zamanından %34 daha düşüktür. minibüs kiralık araçlar genellikle Lyon içindeki ortalama bir kiralık araçtan %32 daha pahalı. Lyon içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Lyon minibüs kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

Ford Ka
veya benzeri Küçük
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 2.377

17 May - 18 May
Ford Ka
Hyundai Accent Hatch
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu

Günlük ₺ 2.583

17 May - 18 May
Hyundai Accent Hatch
Opel Corsa
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 2.702

17 May - 18 May
Opel Corsa

Lyon içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Lyon içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Lyon içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Lyon içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle Ok Mobility acentesinden bulunmaktadır. Ok Mobility ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 666 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Lyon içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 1.070'dir.

Lyon içinde en fazla konuma sahip araç kiralama acentesi hangisidir?

9 konum ile Sunnycars, Lyon içinde en çok konuma sahip araç kiralama şirketidir.

Lyon içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Verilerimize göre Mercedes-Benz GLA ve Tesla Model Y, Lyon içindeki en popüler kiralık araç modelleridir. Lyon içinde Mercedes-Benz GLA kiralık araç fiyatları, hangi şirketten araç kiraladığına göre farklılık gösterebilir fakat çoğu kullanıcımız kiralık aracını, günlük ortalama ₺ 3.470 ve günlük en düşük ₺ 2.754 fiyata buldu. Tesla Model Y kiralık araçların fiyatı değişkenlik göstermektedir fakat genellikle en düşük fiyat günlük ₺ 1.433 ve ortalama fiyat günlük ₺ 2.043 civarındadır.

Lyon araç kiralama rehberi

Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes için tüm büyük araç kiralama şirketleri

keddy by Europcar

5 konum
Genel bakış

Temizlik

10,0

Konfor

10,0

Genel

10,0

Alış Yeri/İade Yeri

10,0

Value

8,0

Thrifty

4 konum
Genel bakış

Temizlik

9,6

Konfor

9,2

Genel

9,6

Alış Yeri/İade Yeri

9,6

Value

9,6

Budget

4 konum
Genel bakış

Temizlik

8,2

Konfor

8,8

Genel

8,6

Alış Yeri/İade Yeri

8,0

Value

8,2
Genel bakış

Temizlik

7,7

Konfor

7,4

Genel

7,0

Alış Yeri/İade Yeri

7,0

Value

6,6

Europcar

5 konum
Genel bakış

Temizlik

7,9

Konfor

7,5

Genel

6,5

Alış Yeri/İade Yeri

7,0

Value

6,4

Hertz

7 konum
Genel bakış

Temizlik

7,6

Konfor

6,7

Genel

6,1

Alış Yeri/İade Yeri

6,5

Value

6,3

Dollar

4 konum
Genel bakış

Temizlik

7,6

Konfor

5,6

Genel

5,2

Alış Yeri/İade Yeri

4,4

Value

6,0

Rent@Car

3 konum
Genel bakış

Temizlik

2,0

Konfor

2,0

Genel

2,0

Alış Yeri/İade Yeri

2,0

Value

2,0

Lyon içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Lyon seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

Alamo

Popüler Araç Türleri

Economy, Compact, Intermediate

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 1.097

En Popüler Model

Mercedes-Benz GLA
Alamo, bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Lyon araç kiralama acentesidir. Enterprise Rent-A-Car ve keddy by Europcar, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Lyon şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Economy, Compact ve Intermediate.
Lyon içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 1.097'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 2.414'den başlamasını bekleyebilirsin.
Mercedes-Benz GLA, son 7 gün içinde Lyon içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Tesla Model Y araç modelini de tercih etmektedir.

Lyon içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Lyon içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Lyon, Fransa içinde kiraladığım aracın iptal ücreti var mı?

Lyon içindeki araç kiralama acentelerinin çoğu ücretsiz iptal imkanı sunar fakat son dakikada değişiklik yapan yolcular için keddy by Europcar, Enterprise Rent-A-Car ve Avis gibi şirketler iptal ücreti almaktadır. momondo arama sonuçlarında araç kiralama şirketinin bu ücreti alıp almadığı bilgisine her zaman yer verir.

Lyon, Fransa için hız limiti nedir?

Lyon içindeki hız limiti 50 km/saat civardaki kasaba ve diğer yerleşim merkezleri için de geçerlidir. Şehrin çevresindeki civar bölgelerde hız limiti 80 km/saat ve Lyon civarındaki otobanlarda hız limiti 130 km/saat'tir. Lyon içinde araç kiralayacaksan bu hız limitlerinin sıkı bir şekilde uygulandığını unutma.

Lyon, Fransa içinde Nisan ayında hava durumu nasıldır?

Nisan ayında Lyon içinde sıcaklıklar 10 °C civarında seyreder ve beklenen yağış miktarı 60 mm civarındadır. Bu bilgi Lyon içinde araç kiralamak isteyen seyahat severler için faydalı olacaktır.

Lyon içinde sıcaklıklar Auvergne-Rhône-Alpes bölgesinin geri kalanı ile benzer mi?

Lyon içinde ve çevresindeki bölgelerde yol seyahatine çıkacaksan Nisan ayında Auvergne-Rhône-Alpes içinde sıcaklıkların 10 °C ve yağış ihtimalinin 60 mm civarında olduğunu unutma.

momondo Lyon içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Lyon içindeki araçlar için fiyatlar, günlük olarak yenilenmektedir.

Lyon içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Nisan 2024 tarihi itibarıyla Lyon içindeki araçlar için aralarından seçim yapabileceğin 98 operatör mevcuttur.

Lyon içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Sürücüler için minimum yaş sınırı, Lyon dahil olmak üzere ülkeye göre farklılık göstermektedir. Birçok AB ülkesinde sürücülerin en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Yurt dışında araç kiralamak için genellikle en az 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysanız genç sürücü ek ücreti uygulanabilir. Rezervasyon yapmadan önce seçtiğin araç kiralama şirketinin politikasını okumanı tavsiye ediyoruz.

Lyon içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Lyon içinde araç kiralarken tüm sürücülerin eksiksiz ve geçerli bir sürücü belgesi sunması gerekmektedir. Sürücü belgesi, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulmalıdır. Bu belge ayrıca olası para cezalarından kaçınmak için de gerekli olabilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Aracını kiralamadan önce rezervasyonunu yapacağın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek gerekli belgeleri öğrenmeni öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Lyon içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

Lyon içindeki kiralık araçları momondo üzerinden aramalısın çünkü bu sana zaman kazandırır ve ücretsizdir. Tüm kiralık araç fiyatlarını ve politikalarını buluruz, tek yapman gereken senin ve seyahatin için en iyi seçeneği seçmektedir.

momondo, Lyon içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, sana aramanı daraltabileceğin faydalı filtreler sağlayarak Lyon içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmana yardımcı olur. Fiyat, araç türü, kiralama şirketi ve belirli politikalar dahil olmak üzere çok sayıda farklı filtre seçeneği mevcuttur.

momondo, Lyon içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Evet. momondo, Lyon içindeki ücretsiz iptal seçeneği sunan araç kiralama şirketlerini filtrelemene olanak tanır.

momondo üzerinden Lyon içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

Adil yakıt politikası, momondo üzerinden seçebileceğin ve Lyon içindeki araç kiralama noktalarını bu seçime göre eleyebileceğin bir filtredir.

momondo üzerinden Lyon içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Evet. Lyon içindeki gelişmiş temizlik seçeneğine sahip kiralık araçlar, momondo üzerinden aranabilir.

momondo üzerinden Lyon içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Evet. Lyon içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araç fırsatları, momondo üzerinden bulunabilir.


Lyon seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
26.4 Cum
Öğlen
3.5 Cum
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.

Lyon konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun