İstatistikler
En yeni fırsatlar
Araç karşılaştırma
Acente rehberi
SSS

Katanya, Sicilya araba kiralama

Katanya, Sicilya içindeki ucuz kiralık araç fırsatlarını mı arıyorsun? Aradığını buradan hemen bul!

Katanya, Sicilya, İtalya
4 May — 11 May
Katanya, Sicilya, İtalya
4.5 Cmt
Öğlen
11.5 Cmt
Öğlen
Sürücü yaşı:

70.000+ noktada araç kiralama şirketlerinin sunduğu fırsatlar.

momondo ile araç kiralarken tasarruf et
Araçlarda en iyi fırsatlar
Araçlarda en iyi fırsatlar
70.000+ noktadaki araç kiralama acentelerinin sunduğu fırsatları görüntüleyin.
Fiyat şeffaflığı
Fiyat şeffaflığı
Sürprizlerle karşılaşmamak için toplam tutarı önceden görün.
Esnek rezervasyon yapın
Esnek rezervasyon yapın
Ücretsiz iptal ve gelişmiş temizlik seçeneğine sahip araçları bulun.
Fiyat Alarmları
Fiyat Alarmları
Rezervasyon yapmaya hazır değil misiniz? Fiyatları takip etmek için fiyat alarmı oluşturun.

Katanya, Sicilya kiralık araçları için bulunan en iyi fırsatlar

Katanya, Sicilya içindeki çeşitli popüler kiralık araç türlerinde harika fırsatları aşağıdan bulabilirsin
Son 48 saat içinde momondo kullanıcıları tarafından bulunan en iyi fiyatlar

momondo'da bulunan Katanya, Sicilya araç kiralama fırsatları

Katanya içinde senin için doğru kiralık aracı bul

Küçük araç

₺ 183 - ₺ 1.743

Tüm Araç Türleri

₺ 183 - ₺ 2.139

₺ 976, Katanya, İtalya içindeki küçük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Katanya, İtalya içinde düşük fiyatlara küçük araç kiralamak için en ideal ay Kasım ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 183 ile yılın geri kalan zamanından %82 daha düşüktür. küçük araç kiralık araçlar genellikle Katanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %25 daha ucuzdur. Katanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Katanya küçük araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 1.339, Katanya, İtalya içindeki standart araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Katanya, İtalya içinde düşük fiyatlara standart araç kiralamak için en ideal ay Aralık ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 256 ile yılın geri kalan zamanından %81 daha düşüktür. standart araç kiralık araçlar genellikle Katanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %4 daha pahalı. Katanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Katanya standart araç kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

₺ 1.454, Katanya, İtalya içindeki büyük araç bir aracın ortalama fiyatıdır. Katanya, İtalya içinde düşük fiyatlara büyük araç kiralamak için en ideal ay Eylül ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 1.877 ile yılın geri kalan zamanından %29 daha düşüktür. büyük araç kiralık araçlar genellikle Katanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %12 daha pahalı. Katanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

₺ 992, Katanya, İtalya içindeki SUV bir aracın ortalama fiyatıdır. Katanya, İtalya içinde düşük fiyatlara SUV kiralamak için en ideal ay Şubat ayıdır. Fiyat, günlük ₺ 620 ile yılın geri kalan zamanından %38 daha düşüktür. SUV kiralık araçlar genellikle Katanya içindeki ortalama bir kiralık araçtan %24 daha ucuzdur. Katanya içinde araç kiralama fiyatı, tedarik etme, aracın popülaritesi ve kiralık aracını ne kadar uzakta kiraladığın dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. momondo'da geçen hafta Katanya SUV kiralık araçlar için bulunan en iyi fiyatlar aşağıdaki gibidir.

Volkswagen Polo
veya benzeri Ekonomi
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 300

11 May - 13 May
Volkswagen Polo
Peugeot 301
veya benzeri Kompakt
Maksimum 4 yolcu
4 kapılı araçlar

Günlük ₺ 424

11 May - 13 May
Peugeot 301
Hyundai i10
veya benzeri Küçük
Maksimum 2 yolcu

Günlük ₺ 455

11 May - 13 May
Hyundai i10

Katanya içindeki araç kiralama trendleri ve veriler

Katanya içindeki en iyi kiralık aracı rezerve etmene yardımcı olacak bilgiler

Katanya içindeki en ucuz araç kiralama acentesi hangisidir?

Katanya içindeki en ucuz kiralık araçlar genellikle SURPRICE CAR RENTAL acentesinden bulunmaktadır. SURPRICE CAR RENTAL ile rezervasyon yaparken günlük ₺ 193 gibi düşük bir fiyata kiralık araçlar bulabilirsin. Katanya içinde araç kiralamanın ortalama fiyatı günlük ₺ 196'dir.

Katanya içinde çoğu kişi hangi aracı kiralıyor?

Katanya içinde araç kiralarken çoğu kullanıcımız günlük ortalama ₺ 888 fiyata Fiat 500 kiralık araçları tercih ediyor. Volkswagen T-Cross, ikinci sırada yer alan en popüler kiralık araç modeli ve günlük kiralama fiyatı ortalama ₺ 2.118. Kullanıcılarımız, Katanya içinde günlük ₺ 345 gibi düşük bir fiyata Fiat 500 ve günlük ₺ 1.262 gibi düşük bir fiyata Volkswagen T-Cross model kiralık araçlar buldu.

Katanya araç kiralama rehberi

Katanya, Sicilya için tüm büyük araç kiralama şirketleri

Europcar

2 konum
Genel bakış

Temizlik

10,0

Konfor

10,0

Genel

10,0

Alış Yeri/İade Yeri

10,0

Value

10,0

Target Italy

3 konum
Genel bakış

Temizlik

9,0

Konfor

9,0

Genel

9,0

Alış Yeri/İade Yeri

10,0

Value

8,0
Genel bakış

Temizlik

8,9

Konfor

8,9

Genel

8,9

Alış Yeri/İade Yeri

8,6

Value

8,6

Dollar

2 konum
Genel bakış

Temizlik

9,3

Konfor

8,3

Genel

7,8

Alış Yeri/İade Yeri

7,5

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

2 konum
Genel bakış

Temizlik

7,3

Konfor

7,3

Genel

8,0

Alış Yeri/İade Yeri

6,6

Value

6,6

Hertz

3 konum
Genel bakış

Temizlik

8,0

Konfor

7,4

Genel

5,6

Alış Yeri/İade Yeri

4,5

Value

5,2

Budget

2 konum
Genel bakış

Temizlik

6,8

Konfor

6,0

Genel

5,6

Alış Yeri/İade Yeri

6,0

Value

5,4

Sunnycars

10 konum

Katanya içinde araç kiralama hakkında kısa bilgiler

Katanya seyahatin için harika araç kiralama fırsatları, popüler araç kiralama şirketleri ve en iyi araç türleri hakkında bilgi edin

En Popüler Acente

MAGGIORE

Popüler Araç Türleri

Mini, Economy, Compact

En Ucuz Kiralık Araç

₺ 1.093

En Popüler Model

Fiat 500
MAGGIORE , bu ay momondo üzerinden bulunan en popüler Katanya araç kiralama acentesidir. Viaggiare Rent ve Budget, diğer popüler araç kiralama şirketleridir.
Son 72 saat içinde Katanya şehrindeki araç kiralama şirketleri tarafından sunulan araç türleri şunlardır: Mini, Economy ve Compact.
Katanya içindeki kiralık bir aracın en düşük fiyatı günlük ₺ 1.093'dir. Bu bölge için ortalama fiyatların günlük ₺ 1.318'den başlamasını bekleyebilirsin.
Fiat 500, son 7 gün içinde Katanya içinde kiralanan en popüler araç modelidir. Kullanıcılarımız alternatif olarak Volkswagen T-Cross araç modelini de tercih etmektedir.

Katanya içinde kiralık araç sürme- SSS

Sıradaki seyahate iyi bir şekilde hazırlanabilmek için Katanya içinde araç kiralamak hakkında bilmen gereken her şeyi öğren

Katanya, İtalya içinde kiraladığım aracın iptal ücreti var mı?

Katanya için Target Italy, Enterprise Rent-A-Car ve Europcar gibi popüler acentelerden araç kiralarken tedarikçilerin genellikle ücretsiz iptal imkanı sunduğunu göreceksin. momondo Katanya içindeki kiralık araçların iptal politikaları konusunda herhangi bir kontrole sahip değildir fakat seyahatin için en ucuz aracı bulmana yardımcı olabiliriz.

Mayıs ayında Katanya içinde sürmek için kiralanabilecek en iyi araç türü nedir?

Mayıs ayında Katanya içinde gezinmenin en yolu üstü açılabilir bir araç kiralamaktır. Katanya için Mayıs ayında sıcaklıklar ortalama 22 °C ve yağış miktarı 6 mm olduğu için soğuk veya yağışlı havalara denk gelme olasılığın oldukça düşük. Katanya içinde Üstü Açık bir araç kiralamanın fiyatı günlük ortalama ₺ 2.989'dir.

Katanya, İtalya için hız limiti nedir?

Katanya içindeki hız limiti 50 km/saat civardaki kasaba ve diğer yerleşim merkezleri için de geçerlidir. Şehrin çevresindeki civar bölgelerde hız limiti 90 km/saat ve Katanya civarındaki otobanlarda hız limiti 130 km/saat'tir. Katanya içinde araç kiralayacaksan bu hız limitlerinin sıkı bir şekilde uygulandığını unutma.

Katanya, İtalya içinde Nisan ayında hava durumu nasıldır?

Nisan ayında Katanya içinde sıcaklıklar 14 °C civarında seyreder ve beklenen yağış miktarı 35 mm civarındadır. Bu bilgi Katanya içinde araç kiralamak isteyen seyahat severler için faydalı olacaktır.

Katanya içinde sıcaklıklar Sicilya bölgesinin geri kalanı ile benzer mi?

Katanya içinde ve çevresindeki bölgelerde yol seyahatine çıkacaksan Nisan ayında Sicilya içinde sıcaklıkların 14 °C ve yağış ihtimalinin 42,3 mm civarında olduğunu unutma.

momondo Katanya içindeki araçlar için fiyatları en son ne zaman güncellemiştir?

Katanya içindeki araçlar için fiyatlar, günlük olarak yenilenmektedir.

Katanya içindeki araçlar için momondo kaç operatörü aramaktadır?

Nisan 2024 tarihi itibarıyla Katanya içindeki araçlar için aralarından seçim yapabileceğin 131 operatör mevcuttur.

Katanya içinde araç kiralamak için kaç yaşında olman gerekir?

Sürücü yaş sınırı, Katanya dahil olmak üzere ülkeye göre farklılık göstermektedir. Bazı AB ülkelerinde sürücülerin en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Yurt dışında araç kiralamak için genellikle en az 21 yaşında olman gerekir ve 25 yaşın altındaysan senden genç sürücü ek ücreti alınabilir. Rezervasyon yapmadan önce tercih ettiğin araç kiralama şirketinin politikasını incelemeni öneriyoruz.

Katanya içinde araç kiralamak için hangi belgeye veya kimlik kartına sahip olman gerekmektedir?

Katanya içinde araç kiralayabilmek için sürücülerin geçerli bir sürücü belgesi sunması gerekmektedir. Ehliyet, kiralamanın yapıldığı ülkenin dilinden farklı bir dilde hazırlanmışsa para cezası riskinden kaçınmak için Uluslararası Bir Sürücü Belgesi sunulması gerekebilir. Yurt dışında araç kiralıyorsan konaklama bilgilerini ve ülkene döneceğini ispat eden bir belgeyi de sağlaman gerekebilir. Rezervasyonunu yaptığın araç kiralama şirketi ile iletişime geçerek muhakkak bu bilgileri doğrulamanı öneririz.


momondo'yu neden kullanmalısın?

Katanya içinde araç kiralamak için neden momondo'yu kullanmalıyım?

Katanya içindeki kiralık araçları momondo üzerinden aramalısın çünkü bu sana zaman kazandırır ve ücretsizdir. Tüm kiralık araç fiyatlarını ve politikalarını buluruz, tek yapman gereken senin ve seyahatin için en iyi seçeneği seçmektedir.

momondo, Katanya içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmama nasıl yardımcı oluyor?

momondo, sonuçlarını fiyata, kapasiteye, araç özelliklerine, iade ve alış konumuna ve çok daha fazlasına göre filtrelemene olanak tanıyarak Katanya içindeki en iyi araç kiralama fırsatını bulmana yardımcı olur.

momondo, Katanya içinde ücretsiz iptal seçeneğine sahip araç kiralama fırsatlarını gösteriyor mu?

Tabi ki! momondo, kullanıcıların Katanya içinde ücretsiz iptal seçeneği sunan araç kiralama şirketlerini arayabileceği özel bir filtre sunmaktadır.

momondo üzerinden Katanya içinde adil yakıt politikasına sahip bir aracı kiralayabilir miyim?

Evet. Adil yakıt politikası, Katanya dahil tüm araç kiralama noktaları için momondo üzerinden sunulan spesifik bir filtredir.

momondo üzerinden Katanya içinde gelişmiş temizlik hizmeti sunan bir araç kiralama şirketi bulabilir miyim?

Katanya içindeki kiralık araçları, momondo üzerinden, spesifik olarak gelişmiş temizlik seçeneğine göre filtreleyebilirsin.

momondo üzerinden Katanya içinde sınırsız kilometre seçeneğine sahip kiralık araçları arayabilir miyim?

Evet, sınırsız kilometre seçeneği momondo üzerinden Katanya içindeki kiralık araçlarda bulunabilir.


Katanya seyahatinizi yönetmenin daha kolay bir yolu

Arkadaşlarınızla veya ailenizle seyahat planı yapmayı ve planlarınızı organize etmeyi çok kolaylaştırdık. Trips ücretsizdir — ve nereden rezervasyon yaparsanız yapın kullanımınıza açıktır.

Fiyatlar düştüğünde bildirim alın

Fiyat değişiklikleri günlük olarak e-posta kutunuzda - sadece Fiyat Alarmları ile.
4.5 Cmt
Öğlen
11.5 Cmt
Öğlen
Bana ürün ve hizmet bilgilerini, momondo ve ortak çalıştığı siteler üzerindeki muhteşem fırsatları ve özel teklifleri e-posta ile gönder.

Katanya konaklamanız için daha iyi sonuçlar bulun